Followers

Welcome Friends

Thursday, August 27, 2009

Terima kasih....

Ass'kum adik kakak sume,tentunye bz petang2 ni kan..?
wat persiapan juadah berbuka nnti,akak nak ucapkan bebanyak
tima kasih pd u ols
atas ape yg u ols nasihatkan dan sokongan yg u ols berikan
Terimakasih sekali lagi akak ucapkan..terharu lak petang2 ni bila
baca ape yg u ols ucapkan...
Akak doakan u ols murah rezeki dan dipermudahkan dlm segala urusan..AMIN..
Dikesempatan ini juga akak nak ucapkan bebnyk tima kasih pd sifu akak, Kakyon..
kakyon selalu dan tak jemu beri nasihat dan tunjuk ajar pd akak,kalau nak tau
kakyon lah juga org nye yg beri tunjuk ajar pd akak sehingga la terlahirnye blog akak ni..
sebab ini la first time akak masuk kealam blog memblog ni..he..he..he..
tima kasih kak...moga Allah berikan kesihatan yg baik dan dimurahkan rezeki
dan dipermudahkan segala urusan...tima kasih juga kak sbb sudi beri kad ini pd yah..
maaf yah lmbt amik..coz tak nmpk kat mane mulanye..he..he..he..
citer skit pasal kakyon ni,akak kenal nye melalui alam maya la gak..
baru kenal tapi sikap kakyon yg percayakan akak tanpa kenal siapa akak
menjadikan akak tabik spring pdnye...
terasa cam kakak sendiri lak..tima kasih kak atas segalanye..
ceh..ceh..cam nak nyanyi lagu ruth sahanaya la pulak...he..he..he
jangan marah aah...
sejuk lak mata dan hati nengok dedaun menghijau ni..
rasa damaikan...
Selamat berbuka.....

No comments:

Post a Comment

~BlOg DeCoR-dEcOr~